VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Diamond Oil Active

Diamond Oil Active

Woca Invisible Oil

Woca Invisible Oil

Woca Invisible primer

Invisible Primer & Oil is een oliesysteem op waterbasis waarmee de uitstraling van pas geschuurd hout behouden blijft. Invisible Primer wordt altijd als eerste laag toegepast, gevolgd door een laag Woca Invisible Oil. Het systeem is met name geschikt voor lichte houtsoorten.

€ 54,95
SKU
Woca Invisible primer

Invisible Primer & Oil is een oliesysteem op waterbasis waarmee de uitstraling van pas geschuurd hout behouden blijft. Invisible Primer wordt altijd als eerste laag toegepast, gevolgd door een laag Invisible Oil. Het systeem is met name geschikt voor lichte houtsoorten.

Invisible Primer aanbrengen met een kortharige verfroller, op maximaal 20 m² per keer. De primer 5 minuten in laten trekken. Wrijf de primer in het hout tot de vloer verzadigd lijkt. Gebruik een eenschijfs boenmachine met een beige of bordeaux pad. Vervang de pad regelmatig om te voorkomen dat de primer gaat klonteren. Verwijder overtollige Primer met droge, pluisvrije katoenen doeken tot het oppervlak niet meer nat lijkt en laat de vloer minimaal 3-4 uur drogen.

  • Op waterbasis
  • Onzichtbaar
Meer informatie
Merk Woca
Inhoudsmaat 2,5 liter
Verbruik ca. 10m2
Ondergrond Hout