HANDIG! Onze Spray Mop maakt het schoonmaken van vloeren gemakkelijk en snel. Het praktische ontwerp van de steel en de hoogwaardige mop zijn ontworpen voor het efficiënt en zacht reinigen van alle soorten vloeren. Het reservoir kunt u vullen met het door u bestelde product!

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Pad groot

Pad groot

Spraymop

Universele Spray Mop voor het schoonmaken van vloeren. Het praktische ontwerp van de steel en de hoogwaardige mop zijn ontworpen voor het efficiënt en zacht onderhouden van alle soorten vloeren, bijvoorbeeld hout, tegels, laminaat en vinyl.
€ 59,95
SKU
Spraymop

Spray Mop maakt het schoonmaken van vloeren gemakkelijk en snel. Het praktische ontwerp van de steel en de hoogwaardige mop zijn ontworpen voor het efficiënt en zacht onderhoduen van alle soorten vloeren, bijvoorbeeld hout, tegels, laminaat en vinyl.

Meer informatie
Merk Woca
Ondergrond Baksteen, Beton, Cement, Composiet, Cotto en Terracotta, Epoxyvloer, Gneiss, Graniet, Hardsteen, Hout, Kalksteen, Karpet, Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd, Kleitegels, Klinkers, Kunststeen, Kwartsiet, Kunstleer, Laminaat, Leisteen, Linoleum, Marmer, Meubelstof, Mozaïek, Natuursteen, PU leder, PVC, Rubber, Skai, Sierbetonsteen, Spaanplaat, Tapijt, Tegelvloer, Zandcement

Relevante producten

 1. StoneTech Hardsteenolie
  StoneTech Hardsteenolie
  € 19,95
 2. Lithofin MN Leisteenolie
  Lithofin MN Leisteenolie
  Aanbiedingsprijs € 24,95 Normale prijs € 27,95
 3. Lithofin Anti-Slip
  Lithofin Anti-Slip
  € 45,95
 4. HMK P301 drie-in-één
  HMK P301 drie-in-één
  € 14,25
 5. Forbo Polish
  Forbo Polish
  € 13,95
 6. Lithofin MN Betoncoating
  Lithofin MN Betoncoating
  € 26,95
 7. Lithofin Rost-Ex
  Lithofin Rost-EX
  € 17,95