VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Vloerproducten

Vloerproducten is een webwinkel van Vloeroptimaal. Vloeroptimaal is een handelsonderneming die zich als doel heeft gesteld om u niet enkel kwalitiatieve producten te leveren voor vloeren maar zich ook te richten op een goed advies. Indien nodig betrekken we de know-how van een specialist van een desbetreffende leverancier daarbij. We willen niet alleen dat u bij Vloerproducten koopt maar tevens dat u ze op een juiste manier kunt toepassen. En dat alles met een eind resultaat dat u verwacht. Bent u op zoek naar een product of merk en u vindt dit niet in ons assortiment? Stuur ons een mail en we gaan ons best voor u doen om dit voor u te regelen.

Onze leveranciers

Vloerproducten levert u dé producten op het gebied van vloeronderhoud. Onze leveranciers zijn al jaren actief op het gebied van vloeronderhoud. Ze zijn door de wol geverfd, zeg maar. Door vragen en ervaringen hebben ze één voor één de beste producten ontwikkeld, of het nu gaat om het reinigen van een houten vloer, het behandelen van een aanrechtblad, het reinigen van een tegel op een terras of om het beschermen fraai maken van een stenen vloer. Voor elke vloersoort bestaat er een oplossing. Deze kennis hebben wij gecombineerd met de ervaring van de professionele vakmannen van Vloeroptimaal. Soms moet de vloer drastischer aangepakt worden. Kijk dan eens op www.vloeroptimaal.nl en nodig een specialist bij u uit.

Contactgegevens

Vloeroptimaal, margriethof 91, 3355 EK Papendrecht, Nederland.

Vloeroptimaal, Vloerproducten.nl en Vloerproducten.be zijn ingeschreven in het Handelsregister onder het Kamer van Koophandel nummer 60902809. Het ABN AMRO nummer van Vloeroptimaal is NL11 ABNA 0580 4586 44. Tel: 085-2736058

Alle producten worden weergegeven inclusief 21% BTW.