VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin WEXA

Lithofin WEXA

Lithofin Krachtreiniger

Lithofin Krachtreiniger

Lithofin Rost-EX

Verwijdert roestvlekken van alle steen oppervlakken.
€ 17,95
SKU
Lithofin Rost-EX

Reinigingsmiddel voor het verwijderen van roestvlekken en resten van andere metaaloxiden. Ook voor marmer en kalksteen zoals blauwe hardsteen. verwijdert buitenshuis ook bruine verkleuringen van ijzerhoudende meststoffen.

Geschikt voor Alle klinker- en keramische oppervlakken, natuursteen zoals marmer, kalksteen, graniet, gneis, kwartsiet, beton en betonsteen.

  • Gebruiksklaar.
  • Zuurvrij
  • ook voor marmer en kalksteen.
  • Plaatselijk op vlekken toe te passen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 500 ml
Verbruik Ca. 10 m²/liter.
Ondergrond Beton, Gneiss, Graniet, Hardsteen, Kalksteen, Keramische Tegels, Klinkers, Kwartsiet, Marmer, Natuursteen
Reinigen Roestvlekken
Werkwijze

Het product onverdund op het droge oppervlak zat opbrengen en met een borstel verdelen en licht inborstelen. De violetkleuring geeft de beginnende werking aan. Ca. 5 tot max. 10 minuten laten inwerken. Het product niet laten indrogen. Water en een paar druppels Lithofin MN Vuiloplosser (eventueel een beetje verdund vaatwasmiddel) toevoegen, borstelen en afwassen. Met water goed naspoelen.

Belangrijke aanwijzing: De inwerkingstijd mag niet meer dan 10 minuten bedragen. Bij een onvoldoende werking het proces (meerdere malen) herhalen. Natuurlijke roestbestanddeeltjes, typisch voor sommige natuursteensoorten, alsmede ingekleurde betonoppervlakken kunnen door Lithofin Rost-EX van kleur veranderen.

Belangrijk: Eerst een proefvlakje behandelen. Niet met metalen, lak, hout en dergelijke gevoelige oppervlakken in contact brengen. Bij gepolijste kalksteen en marmer kan het oppervlak bij te lange inwerking enigszins mat worden. Een eventuele achterblijvende violetkleuring verbleekt met de tijd.

Ruimte Binnenhuis
Advies Eerst een proefvlakje behandelen. Niet met metalen, lak, hout en dergelijke gevoelige oppervlakken in contact brengen. Bij gepolijste kalksteen en marmer kan het oppervlak bij te lange inwerking enigszins mat worden.Een eventuele achterblijvende violetkleuring verbleekt met de tijd.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.