VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin LÖSEFIX

Lithofin LÖSEFIX

Lithofin Resin-EX

Lithofin Resin-EX

Lithofin OIL-EX

Verwijdert diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken van natuursteen, betonsteen en andere absorberende ondergronden.
€ 21,95
SKU
Lithofin OIL-EX

Lithofin OIL-EX is een gebruiksklare, gelachtige pasta, die bestaat uit een mengsel van oplosmiddelen en sterk absorberende vaste stoffen. Door de pasta vorm kunnen de actieve bestanddelen lang inwerken, zodat ook bij diepe verontreinigingen een succesvolle reiniging mogelijk is. Lost olieachtige, vettige en oliehoudende vervuilingen en vlekken op en absorbeert deze.

Geschikt voor gebruik bij natuursteen, betonsteen en andere absorberende ondergronden. Ideaal voor keukenbladen, maar ook voor garage-inritten en andere oppervlakken.

  • Gel
  • Bevat oplosmiddelen
  • Ook geschikt voor gepolijst marmer.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 250 ml
Verbruik Tot ca. 0,5 m 2 per tube, bij een opgebrachte laag van 2 mm dik.
Ondergrond Beton, Marmer, Natuursteen
Reinigen Olievlekken, Vetvlekken, Waslagen
Werkwijze

Lithofin OIL-EX met een spatel dik op het droog oppervlak aanbrengen en licht aandrukken. De aangebrachte laag moet ong. 2 mm dik zijn. Ong. 12 uur laten drogen, evt. met folie afdekken om een te snel drogen te vermijden.

Nadat de pasta volledig is gedroogd (dit merkt men aan het feit dat de pasta volledig wit is geworden) veegt men het ontstane poeder weg.

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis, Keuken, Garage, Werkplaats
Advies

Opgelet: Bij donkere natuurstenen kunnen na het gebruik geringe hoeveelheden poederrest in de poriën achterblijven. Deze zullen na verloop van tijd vanzelf verdwijnen; men kan ze ook verwijderen met behulp van Lithofin MN Vuiloplosser.

Voor diepere verontreinigingen moet het proces een tot tweemaal worden herhaald. Door de pasta met bijv. met folie af te dekken, kan de inwerkingstijd worden verlengd. Niet verwerken onder 10°C of boven 25°C.

Niet gebruiken op kunststoffen, op gelakte of beklede oppervlakken of op oppervlakken die niet bestand zijn tegen oplosmiddelen.

In geval van twijfel moet de bestendigheid eerst worden getest op een onopvallende plaats.

Tip: Het impregneren van vlekkengevoelige natuurstenen met Lithofin MN Vlekstop of Lithofin VLEKSTOP >W< (zonder oplosmiddelen) voorkomt vlekken. Voor het regelmatig onderhoud raden wij Lithofin MN Wash & Clean aan.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.