LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin KF Voegenbescherming

Lithofin KF Voegenbescherming

 Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen

Lithofin MN Blauwe Steen Onderhoud

Lithofin MN Vuiloplosser

Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij vervuiling, vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz.

SKU
Lithofin MN Vuiloplosser

Voor het grondig reinigen van alle oppervlakken van gepolijst, fijn geslepen en ruwe marmeren en natuurstenen oppervlakken. Gebruik dit product speciaal bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorten natuursteen. Ook ideaal toepasbaar als basisreiniger voor oude, vervuilde vloeroppervlakken. – Geschikt voor binnen en buiten.

  • Concentraat.
  • Zeer actief.
  • Zuurvrij, mild alkalisch.
  • Oplosmiddel- en geurvrij.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Ca. 5-10 m²/liter, afhankelijk va de mate van vervuiling, verdund tot 30 m²/liter.
Ondergrond Graniet, Hardsteen, Kalksteen, Leisteen, Marmer, Natuursteen
Reinigen Beschermlagen, Cementsluiers, Olievlekken, Vetvlekken, Vuilaanslag, Waslagen
Werkwijze

Afhankelijk van de mate van vervuiling puur of verdund met maximaal vijf delen water opbrengen en verdelen, eventueel schrobben. 10 – 20 minuten laten inwerken en vervolgens met veel water afspoelen en goed naspoelen.

Lithofin MN Vuiloplosser niet laten opdrogen; mocht dit toch gebeurd zijn, dan water toevoegen. Bij sterke vervuiling werkwijze op droog oppervlak herhalen.

Let op: Acrylglas en ander gevoelige oppervlakken niet behandelen. In geval van twijfel altijd eerst proberen op een onopvallend stukje.

Ruimte Binnenhuis
Advies

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken raden wij Lithofin LÖSEFIX aan. Voor hardnekkige cementsluiers Lithofin MN Cementsluierverwijderaar (niet voor gepolijst marmer).

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.