VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Kleurverdieper

Lithofin MN Kleurverdieper

Lithofin MN Vlekstop ECO

Het gebruiksklare speciale product is een modern en milieuvriendelijk impregneermiddel op waterbasis. Het bevat zeer effectieve olie- en waterafstotende additieven, die de behandelde ondergrond een uitstekende bescherming bieden. voor kalksteen e.a. natuursteen met ruw, geslepen of gepolijst oppervlak.

In het bijzonder geschikt voor fijn geslepen kalksteen (b.v. Mocca Creme, Moleanos e.d.) Kalkzandsteen (b.v. Pietra Serena) en gepolijste, geslepen en gezaagde kalksteen, evenals betonsteen. Beschermt tegen water en vet, maakt vlekwerend en onderhoudsvriendelijk.

  • Zonder glans.
  • Gebruiksklaar.
  • Verandert het uitzicht niet.
  • Met langdurige werking.
  • Voor binnen en buiten.
Vanaf € 37,95
SKU
Lithofin MN Vlekstop ECO
Beschermt kalksteen en ander natuursteen met een ruw, geslepen of gepolijste oppervlakken. voorkomt het indringen van water, vet, en andere vervuilingen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Ca. 4 – 8 m²/liter.
Ondergrond Hardsteen, Kalksteen, Marmer, Natuursteen
Werkwijze

De geschiktheid en de werking vooraf aan de hand van een proefstukje uitproberen. De oppervlakken moeten door en door droog, schoon en vlekvrij zijn. De fles voor gebruik schudden. Met een lakborstel (ruwe oppervlakken), kortharige mop (gladde oppervlakken) zat en gelijkmatig opbrengen.

Bij gepolijste oppervlakken door meerdere malen over te wrijven voor een gelijkmatige verdeling zorgen. Plasjes en druppels vermijden en meteen verdelen of wegvegen. Er mogen op het oppervlak geen productresten opdrogen, daarom een teveel na ca. 15 minuten voor het drogen volledig wegvegen. Dit is vooral belangrijk bij een ongelijkmatig zuigende ondergrond, omdat anders een ongewenste glansvorming kan ontstaan.

Bij sterk absorberende oppervlakken meerdere malen nat-in-nat opbrengen.

Droogtijd: ca. 20-30 minuten

beloopbaar na 2-3 uur afhankelijk van de temperatuur en de ondergrond. De volledige werking ontstaat binnen ca. 48 uur. In deze tijd het oppervlak niet met water of olie belasten en niet afdekken.

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis
Advies

Spetters op hout, glas, PVC, gelakte oppervlakken, duurzaam elastische voegen meteen met een (vochtige) doek afvegen. Gereedschap met water schoonmaken.

Voor het impregneren van donkere harde steensoorten, gebruik Lithofin Vlekstop W. Steeds de impregneringen toepassen op een zuiver en droog oppervlak bij temperaturen tussen 10°C en 25°C.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.