VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen

Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen

Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin MN Protector voor Composiet

Lithofin MN protector voor composiet is bedoeld voor het impregneren van composiet. Het beschermt tegen vuil en vlekken zonder het karakteristieke uiterlijk van de steen te veranderen. Bijzonder geschikt voor keukenbladen, tafelbladen en vensterbanken.

€ 19,95
SKU
Lithofin MN Protector voor Composiet

Lithofin MN protector voor composiet is bedoeld voor het impregneren van composiet. Het beschermt kunststeen tegen vuil en vlekken zonder het karakteristieke uiterlijk van de steen te veranderen. Bijzonder geschikt voor keukenbladen, tafelbladen en vensterbanken.

Nadien het oppervlak schoon houden met Lithofin MN Easy-Clean, verkrijgbaar in een spray vorm en navulling. Gebruiksklaar, zonder glans, met langdurige werking, bevat geen oplosmiddelen.

Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 250 ml
Verbruik ca. 20 tot 35m²/Liter
Ondergrond Composiet, Kunststeen
Werkwijze

Als nog geen ervaring met het product is opgedaan eerst uitproberen op een onopvallende plaats. Een voorreiniging met Lithofin Composietreiniger is aanbevolen. Dit is de ideale voorbereiding voor de eropvolgende beschermende behandeling in de werkplaats.

De ondergrond moet droog en schoon en vrij van olie, vetten, siliconen, was e.d. zijn. Het ganse werkstuk moet in één keer behandeld worden. Lithofin Protector onverdund met een schone kwast, roller of doek gelijkmatig dun aanbrengen en ca. 10 min laten inwerken.

Procedure eventueel herhalen.

Strepen en overtollig product met een doek of zachte pad voor het drogen restloos uitsmeren c.q. opnemen. Het werkstuk kan na ca. 2 verplaatst worden, geen zuignappen gebruiken.

Opletten a.u.b.: Glas, keramiek, kunststoffen, gepolijste, gelakte of oplosmiddelgevoelige oppervlakken moeten beschermd worden. Gereedschap met verdunning reinigen.

Verwerkingstemperatuur (oppervlak): 10°C-25°C

Droogtijd: na ca. 30 minuten oppervlakkig droog Het. Volledige werking na ca. 3 dagen.

Ruimte Binnenhuis, Keuken
Advies

Vlekvormende stoffen altijd onmiddellijk verwijderen, ook van geïmpregneerde oppervlakken.

Voor het juiste onderhoud en behoud van de maximale beschermende werking bevat de Lithofin onderhoudsset voor composiet de geschikte producten en een nauwkeurige gebruiksaanwijzing

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.