VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

 Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen

Lithofin MN Blauwe Steen Onderhoud

 Lithofin MN Protector voor composiet

Lithofin MN Protector voor Composiet

Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen

Een speciaal product voor de regelmatige behandeling van oppperlakken uit Blauwe Hardsteen. Het is een in water opgelost onderhoudssproduct. Beschermt keukenwerkbladen, wastafels, vensterbanken, tafels e.a.

€ 19,95
SKU
Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen

Lithofin MN Protector voor blauwe hardsteen is een speciaal product voor de regelmatige behandeling van Blauwe Hardsteen.

dringt in de capillairen en poriën van het oppervlak in en vormt daarin onmiddellijk een vliesdunne, onzichtbare film. Deze reduceert het absorptievermogen en verhindert zo in hoge mate dat water, olie en vet indringen en vlekken kunnen veroorzaken.

Verontreinigingen blijven dus op het oppervlak, waar ze gemakkelijk kunnen worden afgeveegd. Het uitzicht van het behandelde oppervlak wordt niet of slechts gering gewijzigd. Dit effect blijft enkele weken tot maanden behouden, afhankelijk van de belasting.

Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 500 ml
Verbruik Ca.10 m²/liter bij ruwe, tot 20m²/liter bij gepolijste oppervlakken.
Ondergrond Hardsteen
Werkwijze

Lichtjes schudden voor gebruik. De oppervlakken moeten volledig uitgedroogd, zuiver en vlekkenvrij zijn. Lithofin MN Protector met een schone doek onverdund, dun en gelijkmatig aanbrengen en inwrijven. Bij het eerste gebruik na 20 min. nogmaals behandelen. Plassen en druppelvorming vermijden of onmiddellijk afvegen.

Geen overtollig product op het oppervlak laten aandrogen, binnen ca.10 minuten volledig afvegen of inwrijven.

Ruimte Binnenhuis, Keuken
Advies

Bij afnemend effect moet het oppervlak opnieuw behandeld worden. Voor de regelmatige onderhoud en reiniging moet Lithofin MN Onderhoudsproduct voor Blauwe Hardsteen gebruikt worden. Beide producten samen vormen een optimaal systeem.

Bij vele oppervlakken kan een zichtbare leurverdonkering optreden. Blauwe Steen is zuurgevoelig, gepolijste vlakken kunnen mat overkomende of lichte plekken krijgen. Beschermt niet tegen inwerking van zuur. Spatjes van hout, glas, lak etc. onmiddellijk met een (vochtige) doek afwrijven .

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.