VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin Politoer Creme

Lithofin MN Politoer Creme

Lithofin MN Leisteenolie

Voor zowel de eerste behandeling van leisteen alsook het verzorgen van alle gekleurde lei en leisteen. Versterkt duidelijk de natuurlijke kleuren.

Aanbiedingsprijs € 24,95 Normale prijs € 29,45
SKU
Lithofin MN Leisteenolie

Voor de eerste behandeling van nieuwe oppervlakken zoals vloeren, vensterbanken, tafels enz. Lithofin MN Leisteenolie versterkt duidelijk de natuurlijke kleuren, waardoor de steenstructuur benadrukt wordt. Het oppervlakte wordt levendiger en tevens waterafstotend. Voor het beschermen en verzorgen van Ruwe tot fijn geslepen binnen vloeren in alle leisteen- soorten van verschillende herkomst. In het bijzonder Indische, Afrikaanse en Italiaanse leisteen e.d. Ideaal voor het opfrissen van gebruikte oppervlakken tevens uitstekend voor regelmatige toepassing om het kleurversterkende effect te behouden.

  • Gemakkelijk in het gebruik.
  • Zeer zuinig.
  • Waterafstotend.
  • Alleen voor binnen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Ca. 20 m²/liter, afhankelijk van de ondergrond.
Ondergrond Leisteen
Reinigen Vuilaanslag
Werkwijze

De fles licht schudden voor gebruik.

Nieuwe vloeren: éérst grondig laten drogen! Lithofin MN Leisteenolie met doek of dweil, royaal en gelijkmatig verdelen en laten drogen.

Vervuilde oppervlakken: Allereerst reinigen met Lithofin MN Vuiloplosser vervolgens naspoelen en de vloer langdurig laten drogen zodat ook de voegen uitgedroogd zijn. De leisteenolie vervolgens ruim aanbrengen. eventuueel met een droge doek vervolgens de vloer nog napoetsen.

Periodiek Onderhoud: Ruim aanbrengen, na enkele minuten het geloste vuil met droge doek wegwrijven en daarna opnieuw aanbrengen en laten drogen.

Ruimte Binnenhuis
Advies

Vooraf een proef doen. Door polijsten kan de glans verhoogd worden. Bij onvoldoende resultaat het product opnieuw aanbrengen en gelijkmatig verdelen. Onder 10C kunnen er vlokken in de bus ontstaan. In dat geval het product op kamertemperatuur brengen en schudden, tot de oplossing weer helder is.

Lithofin MN Leisteenolie is aanbevolen voor minder druk belopen leisteenvloeren, die makkelijk geboend kunnen worden.Voor vloeren met intensiever gebruik is Lithofin Vlekstop PLUS vaak het aangewezen producten. Beide behandelingen kunnen dagelijks onderhouden worden met Lithofin MN Wash & Clean.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.