LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Betoncoating

Lithofin MN Betoncoating

Lithofin MN Kleurverdieper

Verdiept de kleur, structuur en verbetert het uiterlijk van alle soorten natuursteen en sierbetonsteen. Ook zorgt het ervoor dat de vloer waterafstotend wordt.
SKU
Lithofin MN Kleurverdieper

Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen. Lithofin MN Kleurverdieper verdiept kleur en structuur van de steen terwijl het oppervlak tegelijkertijd waterafstotend wordt.

Geschikt voor alle soorten natuursteen, zoals bijvoorbeeld gevlamd graniet, gneis, porfier, gezaagd of gevlekt kalksteen, leisteen, Solnhofener natuursteenplaten, zandsteen, betonsteen, etc.

  • Gebruiksklaar.
  • Zowel voor binnen als buiten.
  • Zonder glans.
  • Ideaal voor sierbetontegels.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Ca. 7-15 m²/L, afhankelijk van de ondergrond.
Ondergrond Beton, Gneiss, Graniet, Kalksteen, Leisteen, Marmer, Natuursteen
Werkwijze

Lithofin MN Kleurverdieper wordt met een schone roller, borstel of kwast dun en gelijkmatig op een zuigende, schone en droge ondergrond aangebracht en moet intrekken. Bij een zeer sterk zuigende ondergrond kan het proces herhaald worden.

Let op: Niet zuigende, gepolijste of zeer fijn geslepen oppervlakken, zoals gebakken materiaal, klinkers, hardgebakken tegels, enz. kunnen niet met Lithofin MN Kleurverdieper behandeld worden.Glas, kunststoffen, oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen, e.d. moeten tegen spatten beschermd worden.

Droogtijd: beloopbaar na ca. 30 minuten, volledige droging binnen de 24 uur.

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis
Advies Niet in de zon en niet bij temperaturen van boven 25oC verwerken. Als er nog geen ervaring met het middel is opgedaan , moet er eest een proefvlakje gemaakt worden, dit kunt u het beste doen in een onopvallend hoekje.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.