VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Betoncoating

Lithofin MN Betoncoating

Lithofin MN Politoer

Lithofin MN Politoer Vloeibaar

Lithofin MN Glansfilm

Zorgt voor een glanzende deklaag op natuursteen en graniet. Verfrist ook de kleur. Geschikt voor de eerste behandeling van vloeren alsook voor de periodieke onderhoud.

Vanaf € 18,95
SKU
Lithofin MN Glansfilm

Lithofin MN Glansfilm vormt een glanzende deklaag, die kleur en glans verfrist. Zorgt voor glans en voor bescherming van gepolijste marmeren en granieten vloeren. Zowel voor de eerste behandeling van nieuwe ruwe oppervlakken, als voor de periodieke verzorging voor dof geworden resp. afgesleten vloeren. 

  • Concentraat.
  • Alleen voor binnen.
  • Bevat geen oplosmiddelen, op waterbasis.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Ca. 20 m²/L, ca. 200 m²/L bij verwerking in het dweilwater.
Ondergrond Graniet, Natuursteen
Werkwijze

De te behandelen oppervlakken en het gereedschap moeten schoon en droog zijn. Lithofin MN Glansfilm bij een eerste behandeling in de verhouding 1:5 verdunnen met water en gelijkmatig met schone doek, spons, mop, o.i.d. aanbrengen en ca. 30-40 minuten laten drogen. De ontstane glans kan door machinaal of met de hand te boenen (polijsten) versterkt worden.

Zuigende of doffe oppervlakken kunnen onverdund worden behandeld. Om de glans op te halen kan af en toe een scheutje Lithofin MN Glansfilm door het dweilwater gemengd worden (1 kopje op 10 l).

Tijdens het drogen de vloer niet betreden. Bij zeer veel belopen vloeren moet de behandeling naar behoefte herhaald worden.

Reiniging met Lithofin MN Vuiloplosser is van tijd tot tijd noodzakelijk. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen.

Ruimte Binnenhuis
Advies

Tijdens het drogen de vloer niet betreden. Bij zwaar belopen vloeren moet de behandeling naar behoefte herhaald worden. Reiniging met Lithofin MN Vuiloplosser is van tijd tot tijd noodzakelijk. We raden u aan het middel eerst op een onopvallende plek uit te proberen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.