LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin MN Refresh voor Composiet

Lithofin Compactset voor keramische bladen

Lithofin Compactset voor keramische bladen

Lithofin MN Easy-Clean

Voor het regelmatig, dagelijks reinigen van alle natuursteenoppervlakken zoals keukenbladen, tafelbladen en in het gehele sanitaire bereik. Beschikbaar in sprayvorm en in een navulverpakking.

SKU
Lithofin MN Easy-Clean
Een speciaal product voor marmer, natuur- en betonsteen (MN). Licht alkalisch ingesteld, gebruiksklaar reinigingsproduct op basis van hoogwaardige natuurlijke zepen en speciale reinigings- en onderhoudsstoffen. De zeer actieve werkende stoffen lossen vuil, olie en vet snel op, zodat dit gemakkelijk en streepvrij kan worden verwijderd. Gelijktijdig zorgen additieven ervoor, dat -bij regelmatig gebruik- de beschermende werking van een impregnering niet nadelig wordt beïnvloed. Het oppervlak kan zo lange tijd vlekvrij blijven.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Afhankelijk van de vervuiling ca. 20m² per fles
Ondergrond Graniet, Hardsteen, Kalksteen, Marmer, Natuursteen
Reinigen Olievlekken, Vetvlekken, Vuilaanslag
Werkwijze

Lithofin MN Easy-Clean over het gehele oppervlak sproeien. Na een korte inwerking het oppervlak met een schoonmaakdoekje afvegen. Eventueel met een droge doek navegen.

Belangrijk: Niet op hete oppervlakken sproeien.

Opmerking: Voor sterke verontreinigingen adviseren wij Lithofn MN Vuiloplosser.

Ruimte Binnenhuis, Keuken
Advies

Natuursteenvloeren moeten regelmatig vochtig worden gedweild. Vooral voor gepolijst marmer heeft de volgende onderhoudsmethode goed voldaan: Voor dweilen 3-4 maal Lithofin MN Wash & Clean en dan 1 maal Lithofin MN Glansfilm toepassen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.