VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MN Buitenhuisreiniger

Lithofin MN Buitenhuisreiniger

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Vlekstop

Lithofin MN Bescherming

Beschermt natuursteen tegen het intrekken van vocht en vermindert de aanleg tot vervuiling. Door de waterafstotende werking zijn vloeren makkelijker te onderhouden.

Vanaf € 22,95
SKU
Lithofin MN Bescherming

Een speciaal impregneermiddel voor zuigende natuursteen-soorten zoals graniet, gneis, porfier, marmer, kalksteen, zandsteen, betonsteen, enz. Beschermt het oppervlakte tegen vochtopname, intrekken van vocht en vermindert de aanleg tot vervuiling. Lithofin MN Bescherming maakt de behandelde oppervlakken waterafstotend. Door de waterafstotende werking zijn vloeren makkelijker te onderhouden. Er vormt zich geen film of glans op het oppervlak. Het uitzicht van de steen blijft onveranderd. Een geringe verdonkering is bij sommige steensoorten mogelijk.

  • Gebruiksklaar.
  • Zowel voor binnen als buiten.
  • Langdurige werking.
  • Zonder glans.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Zandsteen: ca.1-4 m²/L, ruwe kalksteen: ca. 7 m²/ L, gezaagde graniet: ca. 15 m²/ L. Het verbruik is afhankelijk van de ondergrond.
Ondergrond Beton, Gneiss, Graniet, Kalksteen, Marmer, Natuursteen, Sierbetonsteen, Zandsteen
Werkwijze

Lithofin MN Bescherming met schone kwast, borstel of roller aanbrengen op zuigende droge en schone ondergrond en laten intrekken. Bij zeer sterk zuigende ondergrond procedure na ca. 30 minuten herhalen.

Bij zwak zuigende oppervlakken Lithofin MN Bescherming royaal opbrengen en 20 minuten laten intrekken. Vervolgens het overschot met een schone doek geheel verwijderen.

Let op: Niet zuigende en vochtige oppervlakken, kunnen niet worden geimpregneerd. In geval van twijfel altijd eerst proberen op een onopvallende plaats. Zeer donkere stenen krijgen een intensievere kleur. Niet in de zon en niet bij temperaturen van boven 25oC verwerken. Oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen evenals glas, glanslagen en kunststoffen dienen tegen spatten beschermd te worden.

Droogtijd: ca. 40 minuten (bij kamertemperatuur).

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis
Advies

Niet zuigende en vochtige oppervlakken, kunnen niet worden geimpregneerd. In geval van twijfel altijd eerst proberen op een onopvallende plaats. Zeer donkere stenen krijgen een intensievere kleur. Niet in de zon en niet bij temperaturen van boven de 25 graden verwerken.

Oppervlakken die gevoelig zijn voor oplosmiddelen zoals glas, glanslagen en kunststoffen dienen tegen spatten beschermd te worden. Als er bij ruwe oppervlakken een kleur- en structuur-versterking gewenst is, dan dient men Lithofin MN Kleurverdieper toe te passen. Voor vlekgevoelige oppervlakken adviseren wij Lithofin MN Vlekstop.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.