LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin KF Intensiefreiniger

Lithofin KF Intensiefreiniger

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

Lithofin KF Onderhoudsreiniger

Reinigt en verzorgt in één keer zonder strepen, ruwe of gepolijste oppervlakken en maakt deze steeds mooier en minder kwetsbaar.
SKU
Lithofin KF Onderhoudsreiniger

Lithofin KF Onderhoudsreiniger is een speciaal product voor een normale dweilverzorging van normaal belaste vloeren. Reinigt en verzorgt in één keer zonder strepen ruwe of gepolijste oppervlakken en maakt deze steeds mooier en minder kwetsbaar. Geschikt voor fijn verglaasde tegels of grès porcellanato. Het is een licht alkalisch concentraat zonder oplosmiddelen. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van speciale vet- en vuil oplossende reinigings- en verzorgende componenten. Ook uitermate geschikt voor het reinigen van andere keramieke oppervlakken.

  • Concentraat.
  • Zeer zuinig.
  • Mild alkalisch.
  • Was-vrij.
  • Vormt geen lagen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Zeer zuinig concentraat. Bij dagelijks gebruik en voor reiniging met de machine: ca: 2L/ 100 m²/ per maand.
Ondergrond Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd
Reinigen Olievlekken, Rubbervegen, Schoenvegen, Vetvlekken
Werkwijze Lithofin KF Onderhoudsreiniger wordt steeds aan het dweilwater toegevoegd. Een scheut van ca. 20 ml op 8 liter water is voldoende. De vloer met een vochtige doek of wisser afdoen. Niet over de nog vochtige vloer lopen. Lithofin KF Onderhoudsreiniger kan ook in reinigingsmachine gebruikt worden. Dosering: ca. 0,1 L per 10 liter water.
Ruimte Binnenhuis
Advies

Niet gebruiken op gepolijst marmer, Eloxal en andere alkaligevoelige oppervlakken. Bij twijfel op een onopvallende plaats proberen. Voor sterke vervuiling adviseren wij Lithofin KF Intensiefreiniger voor af en toe een grondige schoonmaakbeurt.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.