LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin Krachtreiniger

Lithofin Krachtreiniger

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

Lithofin KF Intensiefreiniger

Uitstekende reiniger voor keramische tegels. Verwijdert hardnekkige en sterke vervuilingen,-olie-achtige of vette verontreinigingen.
SKU
Lithofin KF Intensiefreiniger

Wordt gebruik voor het reinigen van gepolijste of ongepolijste fijn verglaasde keramische tegels of porcellenato. Voor periodieke grondige reiniging of voor het regelmatig reinigen van intensief gebruikte oppervlakken. Uitstekend geschikt voor alle keramische tegels. Lithofin FZ intensiefreiniger lost hardnekkig algemeen vuil, olie-en vetlagen, rubber- en schoenvegen, polymeer- en waslagen, zelfglanzende emulsie enz. op en verwijdert ze.

  • Concentraat.
  • Extra sterk.
  • Ontvettend.
  • Bevat geen oplosmiddelen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik ca. 10 – 15 m²/ltr. tot 100 m² bij verdund gebruik als dweilverzorging
Ondergrond Cotto en Terracotta, Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd
Reinigen Olievlekken, Rubbervegen, Schoenvegen, Vetvlekken, Vuilaanslag, Waslagen
Werkwijze Lithofin KF Intensiefreiniger wordt afhankelijk van de mate van vervuiling onverdund of tot ca. 1:10 met water verdund opgebracht. Met een schrobber of vloerwisser verdelen en ca. 10-20 minuten laten inwerken, waar nodig schrobben. De oplossing niet laten opdrogen, eventueel kunt u tussentijds de vloer bevochtigen met een vloerwisser. Daarna met water opnemen en nog een keer met veel schoon water nadweilen. Zorg ervoor dat de oppervlakken goed nat gemaakt worden, want alleen dan kunt u er zeker van zijn dat het vuil wordt opgelost en opgenomen.
Ruimte Binnenhuis
Advies Tips en advies: – Plaats steeds eerst een proefvlak. – Laat het product voldoende lang inwerken om het vuil los te weken. – Steeds grondig naspoelen met zuiver water. – Scherm gevoelige oppervlakken af. – Voor grote oppervlakken kan men een éénschijfsmachine met schrobpad (groen,zwart) gebruiken.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.