VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

Lithofin KF Siliconenverwijderaar

 Lithofin KF Voegenreiniger

Lithofin KF Voegenreiniger

Lithofin KF Impregnering

Voor de eerste behandeling van een nieuwe keramische vloer. in het bijzonder geschikt voorgepolijste oppervlakken. Beschermt tegen vlekken en vervuiling.

€ 34,95
SKU
Lithofin KF Impregnering

Lithofin KF Impregnering. Een Speciaal product voor fijn verglaasde tegels. Voor de eerste behandeling van een nieuwe vloer in het bijzonder voor gepolijste oppervlakken. Voor aan vlekken blootgestelde vloeren zoals in werkplaatsen, keukens, kantines enz. De water- en olie-afstotende werking beschermt in hoge mate tegen vlekken en vervuiling en verlicht de onderhoudsverzorging. Oplosmiddelvrije, direct verwerkbarespeciale impregnering met hoogwaardige olie- envochtwerende werkzame stoffen.

  • Gebruiksklaar.
  • Bevat geen oplosmiddelen.
  • Onzichtbaar, vormt geen lagen.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik ca. 50 m²/liter, afhankelijk van absorptievermogen van de ondergrond.
Ondergrond Keramische Tegels, Keramiek Verglaasd
Werkwijze

De oppervlakken en de voegen moeten volledig opgedroogd, schoon en vlekvrij zijn.Liefst uitsluitend deeloppervlakken tot ca. 20 m² bewerken. Fles licht schudden vóór gebruik. Een dunne, aaneengesloten film opbrengen met lamsveltrekker, penseel, rol of spons. Voor een zo gelijkmatig mogelijke verdeling zorgen door verschillende keren uit te vegen.

Laat het eventueel resterende overschot niet opdrogen, maar na ca. 10-20 minuten met een rubberen trekker en/of droge doek afvegen zonder restanten.

Op reeds droge plaatsen een doek met product bevochtigen en overschot wegwrijven. Oppervlakken onmiddellijk met strijklicht controleren op resten die na uitharding niet meer te verwijderen zijn.

Voor grotere oppervlakken kan men Lithofin KF impregnering ook met een tuinspuit opsproeien en onmiddellijk met een spons gelijkmatig verdelen. Productresten verwijdert men liefst met een machine met één schijf met een absorberend voorzetstuk.

Verwerkingstemperatuur: +10 tot +25 °C.

Droogtijd: vloerbedekkingen zijn binnen 2 uur beloopbaar, volledig werkzaam na ca. 24 – 48 uur.

Ruimte Binnenhuis
Advies Op het oppervlak zichtbaar product mag niet opdrogen; onmiddellijk zorgvuldig afvegen. Bij nalatende werkzaamheid kan het oppervlak opnieuw worden behandeld. Voor regelmatige verzorging voor onderhoud adviseren wij Lithofin KF Onderhoudsreiniger.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.