VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin Inox-Clean

Reinigende spray voor gepolijste, geborstelde en gladde roestvrijstalen oppervlakken. Zorgt voor een langdurige bescherming.
€ 20,95
SKU
Lithofin Inox-Clean

Lithofin Inox-Clean. Voor het regelmatig onderhoud van alle roestvrijstalen en soortgelijke metalen oppervlakken in keukens, aan trapleuningen, brievenbussen, lampen en andere voorwerpen. Voor geborstelde, gepolijste en gladde oppervlakken. Voor binnen en buiten geschikt.

De zeer actief werkende stoffen lossen vuil, olie en vet snel op, zodat dit snel en gemakkelijk kan word en verwijderd, ook vingerafdrukken.

Bovendien zorgen vuil afwijzende additieven ervoor, dat het opnieuw vuil worden langdurig wordt vertraagd. Het oppervlak krijgt een streepvrije briljante glans.

Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 200 ml
Verbruik Tot ca. 50m² per fles.
Reinigen Olievlekken, Vetvlekken, Vuilaanslag
Werkwijze

De fles voor gebruik schudden. Vanaf een afstand van ca. 25 cm gelijkmatig en dun opspuiten. Vervolgens het gehele oppervlak met een droge, pluisvrije doek of keukenpapier polijsten tot het oppervlak glanzend is. Bij grotere oppervlakken steeds een gedeelte behandelen.

Advies: Kalkranden en ketelsteen verwijdert u snel en veilig met Lithofin KF-Sanitairreiniger.

Ruimte Binnenhuis, Buitenhuis, Keuken
Advies Een klein proefvlakje laat het resultaat zien. Niet op aangrenzende, gevoelige oppervlakken spuiten. Niet op hete oppervlakken spuiten. Overtollig product wegpolijsten.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.