VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Forbo Monel

Forbo Monel

Lithofin MULTI-SEAL / PERFEKT

Lithofin MULTI-SEAL

Lithofin GLASTILAN

Voor het reinigen en tegelijkertijd verzorgende uitstraling bij het dweilen van alle waterbestendige vloeren zoals steen en tegelvloeren.
Vanaf € 13,95
SKU
Lithofin GLASTILAN

Universeel te gebruiken bij het dweilen van alle waterbestendige binnenvloeren zoals b.v. alle steen- en tegelvloeren, kunststoffen, gelakte oppervlakken enz. Voor het voorzichtig reinigen en tegelijkertijd verzorgen, zonder lagen te vormen. Zeer actieve reinigingswerkstoffen maken het vuil los van het oppervlak, zodat het gemakkelijk op te nemen is.

De tijdens het dweilen op het oppervlak achterblijvende vochtfilm laat tijdens het drogen verzorgings componenten achter, die bij regelmatig gebruik in het oppervlak ophopen. Daardoor wordt de vloer steeds mooier, d.w.z., de natuurlijke kleurstructuur wordt meer geaccentueerd en biedt het oppervlak een kleurintensief en verzorgd uiterlijk. Tegelijkertijd wordt het oppervlak merkbaar ongevoeliger voor vlekken en is tevens gemakkelijker te verzorgen.

  • Concentraat.
  • Zuinig.
  • Vormt geen lagen.
  • Niet uitlogend.
  • Universeel te gebruiken.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Lithofin GLASTILAN is een rijk concentraat en daardoor zeer zuinig in het gebruik. Bij grote oppervlakken, die dagelijks met een schrob- of boenzuig- machine worden gereinigd, dient men rekening te houden met een maandelijks verbruik van ca. 3 L /100
Ondergrond Cotto en Terracotta, Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Leisteen, Marmer, Natuursteen, Sierbetonsteen, Tegelvloer
Reinigen Olievlekken, Vetvlekken, Vuilaanslag
Werkwijze Voeg een scheut (ca. 20 ml) Lithofin GLASTILAN per emmer (8 liter) toe aan het water. Daarmee wordt de vloer gedweild. Bij het voor de eerste keer opbrengen, vooral bij poreuze vloeren, de dosis verdubbelen. Niet naspoelen met schoon water.
Ruimte Binnenhuis
Advies

Opruiming: Afvalsleutel AVV 070699. Kan verdund via het riool worden afgevoerd. Verpakking is vervaardigd van milieuvriendelijk polyethyleen (PE) en is geschikt voor recycling.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.