VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin Cotto Pre-Wax

Lithofin Cotto Pre-Wax

Lithofin Cotto Brillant

Lithofin Cotto Brillant/glansmilk

Lithofin Cotto Wax-Finish

2e stap in de methode MODERN: Voor de eindbehandeling van de met Lithofin Cotto Pre-Wax geïmpregneerde oppervlakken.

Vanaf € 24,95
SKU
Lithofin Cotto Wax-Finish

 

Voor de 2e stap in de methode MODERN: Voor de eindbehandeling van de met Lithofin Cotto Pre-Wax geïmpregneerde oppervlakken. Ook voor de nabehandeling van vooraf beschermde tegels. Lithofin Cotto Wax-Finish vormt een zelfglanzende en beschermende film. Deze zorgt ervoor dat verontreinigingen aan het oppervlak blijven en niet kunnen intrekken. De verzorging wordt wezenlijk verlicht, daar tegelijkertijd het oppervlak minder ruw wordt.

Het uiterlijk van de vloer verbetert, maar behoudt zijn natuurlijke lichte kleurstructuur. De film vergeelt niet en is zeer slijtvast.

Lithofin Cotto Wax-Finish is eenvoudig en veilig te verwerken.

Geschikt voor de zelfglanzende eindbehandeling van binnen-vloeren van Cotto, Terracotta, kleiplavuizen, Terres Quites enz. Ook geschikt voor in de fabriek voorbehandelde Cotto plavuizen (Cotto finito).

  • Zelfglanzend.
  • Bevat geen oplosmiddelen.
  • Op waterbasis.
Meer informatie
Merk Lithofin
Inhoudsmaat 1 liter
Verbruik Ca. 5-10 m²/liter bij zachte kleiplavuizen, Terres Quites, Spaanse en Franse Cotto soorten (2 keer opbrengen); ca. 10-15 m²/liter bij Florentijnse en Italiaanse Cotto (2 keer opbrengen).
Ondergrond Cotto en Terracotta
Werkwijze

Lithofin Cotto Wax-Finish ruim en gelijkmatig opbrengen op de schone en droge vloer met behulp van een mop of spons. Lithofin Cotto Wax-Finish kan ook met een tuinsproeier opgebracht en onmiddellijk met een spons verdeeld worden.

Na een droogtijd van ca. 40-60 min. dient een tweede laag opgebracht te worden.

Vlekken en druppelvorming vermijden of onmiddellijk met een productoplossing verwijderen. Bij zeer poreuze ondergronden kan een derde laag noodzakelijk zijn. Iets dunner aanbrengen op alle voorbehandelde oppervlakken. De werkapparatuur met water schoonmaken.

Verwerkingstemperatuur: 5-25C.

Let op: Tijdens het drogen niet op de vloer lopen. Altijd het hele oppervlak van een ruimte behandelen. spatten op hout, glas, lak enz. afdoen met een vochtige doek.

Ruimte Binnenhuis
Advies

Zoutgeglazuurde oppervlakken mogen alleen behandeld worden met een dunne laag Lithofin Cotto Wax-Finish. Door onbehandelde poreuze Cotto plavuizen vooraf te impregneren met Lithofin Cotto Pre-Wax wordt de beschermende werking versterkt en lijken de oppervlakken lichter. Voor verdere verzorging raden we Lithofin Cotto Easy-Clean aan. Bij afnemende bescherming kan naar behoefte ook Lithofin Cotto Wax-Finish toegevoegd worden aan het schoonmaakwater.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.