VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin Anti-Slip

Set voor een blijvende Anti-Slip behandeling geschikt voor alle gladde oppervlakken in keramiek en natuursteen.
€ 45,95
SKU
Lithofin Anti-Slip
  • Koop 5 voor € 39,95 en bespaar 13%

Set voor een blijvende Anti-Slip Behandeling Voor alle gladde oppervlakken in keramiek en natuursteen. Voor gebruik op balkons, terrassen, trappen, inkomhallen enz.

Het is geschikt voor het slipvrij maken van gladde oppervlakken van keramiek, bijzonder geschikt voor porcelein, verglaasde keramiek zoals graniet, gneiss, emaille enz. Deze behandeling werkt ook op vochtige oppervlakken.

  • Geschikt Voor binnen en buiten
  • Veilig.
  • Gemakkelijk toe te passen.

De Lithofin Anti-Slip Set bestaat uit: reiniger, anti-slip vloeistof, handschoenen en sponsjes.

Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik max. ca. 6 m² per set.
Ondergrond Gneiss, Graniet, Keramische Tegels, Keramiek Verglaasd
Werkwijze

1. Voorbereiding:

Het oppervlak moet zorgvuldig gereinigd worden. Hiertoe Lithofin Speciale Reiniger met water max. 1:5 verdunnen en met een spons opbrengen. Het te behandelen oppervlak zorgvuldig met de ruwe padzijde van de spons reinigen. Bij sterkere verontreiniging puur toepassen. Het schone oppervlak goed met water naspoelen en drogen.

2. Uitvoering: Op een onopvallende plaats een proefvlakje behandelen en daarbij de inwerkingstijd bepalen. Bij een te sterke werking het product max. 1:5 met water verdunnen. Natuursteen vooraf bevochtigen en met een doek oppervlakkig drogen. Lithofin Anti-Slip product op het oppervlak aanbrengen en meteen en gelijkmatig met de tweede spons verdelen (beschermende handschoenen gebruiken). Er moet een duidelijke vloeistoffilm op het oppervlak staan. De vloeistof gedurende de inwerkingstijd voortdurend al vegend met een spons verdelen. Schuim vermijden. Eventueel nog wat product toevoegen, in geen geval laten indrogen (werkt alleen in vloeibare toestand!). Controleer de slipweerstand door met een spons krachtig over het oppervlak te wrijven en stop hiermee als de gewenste slipveiligheid bereikt is.

3. Beëindiging: Een weinig water en een scheut Lithofin Speciale Reiniger toevoegen, meteen verdelen en vloeistof op nemen of afspoelen. Goed met schoon water nawassen of afspoelen. Klaar!

Niet geschikt voor acryl-badkuipen en andere kunststoffen. Hoogglanzende en gepolijste oppervlakken worden matter. De kleur van natuursteen kan lichter worden. Het is beslist noodzakelijk eerst een proefstukje te doen. Graniet en andere natuursteen dient behandeld te worden met Lithofin MN Vlekstop en onderhouden met Lithofin MN Wash & Clean. Keramische tegels dient men te onderhouden met Lithofin KF Onderhoudsreiniger en Lithofin KF Intensiefreiniger.

Ruimte Binnenhuis, Badkamer
Advies Het onverdunde product mag vooral niet op kwetsbare oppervlakken (gepolijst kalksteen, marmer , lak, hout, tapijt, geëloxeerde oppervlakken, e.d.) terecht komen. Spetters meteen afwassen. Aangrenzende metalen en niet te bewerken oppervlakken beschermen.
Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.