VERZENDING
€6,95 Gratis vanaf €100,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 3 producten, 5% korting. Koop 6 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

Lithofin MURO

Lithofin MURO

Lithofin Allex

Verwijdert gladde, groene aanslag van paden, terassen muren, gevels etc.
Vanaf € 18,95
SKU
Lithofin Allex

Buiten worden natuur- en betonsteen oppervlakken relatief snel vuil. Op schaduwrijke plaatsen kan zich zelfs gladde aanslag vormen. Met Lithofin ALLEX kunnen alle stenen eenvoudig en moeiteloos worden gereinigd. Lithofin ALLEX is een met water te verdunnen concentraat voor universeel gebruik.

Het is neutraal, chloor- en zuurvrij. Verwijdert al het vuil dat wordt veroorzaakt door planten en bomen evenals algemene verontreinigingen. Ook gladde, groene aanslagen worden verwijderd. De dieptewerking zorgt voor een preventief effect, dat een aantal maanden actief blijft.

Meer informatie
Merk Lithofin
Verbruik Ca. 20 -50 m²/Liter bij het opbrengen met een gieter, ca. 150 m²/Liter bij het opbrengen met een tuinsproeier
Ondergrond Beton, Cotto en Terracotta, Marmer, Natuursteen
Reinigen Groene aanslag, Vochtvlekken, Vuilaanslag
Werkwijze

Lithofin ALLEX met water verdunnen (250ml op 10 liter water) en opbrengen d.m.v. spuiten, gieten, borstelen of schrobben. Niet naspoelen. Na een aantal dagen is het oppervlak van aanslag bevrijd. Resten kunnen met water afgespoeld worden of verdwijnen bij de volgende regenbui.

Voor het aanbrengen is een gieter geschikt of beter nog een tuinspuit. Bij kleine oppervlakken is een bloemenspuit geschikt. Bij ernstige vervuiling behandeling herhalen en Lithofin ALLEX opschrobben.

Ruimte Buitenhuis
Advies

Let op: Lithofin ALLEX is niet giftig voor planten, maar toch moet direct sproeicontact vermeden worden of met veel water afwassen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.