LET OP: Door opeenvolgende technische problemen die al lopen sinds oktober hebben wij besloten om de winkel voor nu te sluiten zodat we een nieuw systeem kunnen opzetten. Helaas kunt u op dit moment geen bestelling meer plaatsen. Half mei zijn wij terug met een vernieuwde website.

VERZENDING
€7,95 Gratis vanaf €50,- levering binnen 2 tot 3 werkdagen

KORTING
Koop 5 producten, 5% korting. Koop 10 producten, 10% korting

ADVIES
Bereikbaar voor persoonlijk advies over de werkwijze.

 Lithofin MN Easy clean Navulling

Lithofin MN Easy-Clean

HMK S244 Vlekstop kleurverdiepend

HMK S244 Vlekstop kleurverdiepend

HMK P301 drie-in-één

Moeller stone care HMK P301 RSP - drie in een is bedoeld voor de reiniging, bescherming en onderhoud van natuur- en composietsteen.
€ 14,45
SKU
HMK P301 drie-in-één

Moeller stone care HMK P301 RSP - drie in een is bedoeld voor de reiniging, bescherming en onderhoud van natuur- en composietsteen. Dit Moeller/HMK product vereenvoudigt het regelmatig onderhoud. Door speciale werkstoffen worden oppervlakken van natuur- en composietsteen in één schoonmaakbeurt gereinigd, beschermd en onderhouden.

Bij regelmatig gebruik worden de structuur en glans keer op keer versterkt. De Moeller stone care/HMK P1 RSP is gebruiksklaar en wordt in een sprayfles geleverd. Voor een goed resultaat dient het natuursteen vooraf geïmpregneerd te zijn. Ook geschikt voor aanrechtbladen, tafels en vensterbanken.

Meer informatie
Merk Moeller Stone Care
Inhoudsmaat 500 ml
Verbruik 20 tot 30 m² per sprayfles
Ondergrond Composiet, Gneiss, Graniet, Hardsteen, Kalksteen, Keramische Tegels, Keramiek Onverglaasd, Keramiek Verglaasd, Kunststeen, Kwartsiet, Leisteen, Marmer, Natuursteen
Reinigen Huidvetten, Vingervlekken, Vuilaanslag
Werkwijze

Goed schudden voor gebruik. Spray HMK P301 RSP drie in een gelijkmatig op het droge oppervlak, laat het kort inwerken en veeg het af met een zachte niet pluizende doek. Niet gebruiken in vol zonlicht, niet sproeien op hete voorwerpen. Na gebruik de sproeikop naspoelen met helder water.

Wrijf het oppervlak even na met een droge doek.

Ruimte Binnenhuis, Badkamer, Keuken, Toilet
Advies

Bewaar HMK P301 RSP drie in een op een koele donkere plaats. HMK P301 kan een jaar bewaard worden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

Testen Test het product altijd voordat u begint op een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect te bepalen.